Acte de presentació

Claudi Martí assumeix la presidència del Club Natació Sabadell

Presenta la nova junta que dirigirà l'entitat els propers sis anys amb l'objectiu de recuperar "l'orgull del Club"

fotonoticia 20170127202635 640

fotonoticia 20170127202635 640

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / SABADELL

Claudi Martí ha estat nomenat nou president del Club Natació Sabadell en un acte on hi han assistit uns 150 socis a les instal·lacions històriques de l'entitat a Montcada.

Martí, que va guanyar les eleccions amb el 63,2% dels vots, ha presentat els membres de la junta que dirigirà l'entitat els propers sis anys amb voluntat de recuperar "l'orgull del Club". La junta estarà formada per 17 integrants més el president.

La nova junta tindrà quatre vicepresidències, l'exwaterpolista Mercè Vallès per a l'àrea esportiva, l'economista Ermengol Llorenç a l'àrea econòmica, l'advocat Raül Garcia Barrosso per a transparència i participació, i el directiu Joan Fàbrica, per a l'àrea social.

A l'acte hi han assistit el president de la Federació Espanyola de Natació, Fernando Carpena, i el vicepresident de la Federació Catalana de Natació, Pere Robert, a més de socis i integrants del consell d'honor.

Notícies relacionades

Per la seva banda, el president de la junta gestora, Jordi Serracant, ha dit que s'ha de treballar per la unitat del club i "recuperar la pau social" perduda els últims anys. 

Més notícies de Sabadell

Temes:

Natació