Investigació

La Federació obre expedient per irregularitat en el procés electoral del CN Sabadell

El Club té programats els comicis per al proper 25 de gener

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / SABADELL

El Comitè d'Apel·lació de la Federació Catalana de Natació (FCN) ha obert expedients en trobar irregularitats en el procés electoral a la presidència del Club Natació Sabadell, que té programats els comicis per al 25 de gener.

Segons explica el precandidat Claudi Martí, s'han obert dos expedients a l'actual president de l'entitat, Miquel Torres, constatant utilització de recursos del CN Sabadell en relació amb l'ús de vestimenta del club per part de l'equip de precampanya de Torres i a l'ús de les xarxes socials de l'entitat amb finalitats propagandístiques.

Un tercer expedient és relatiu a la Junta Electoral per haver prohibit al precandidat Claudi Martí realitzar actes públics i davant els mitjans de comunicació, una mesura que el Comitè d'Apel·lació ha suspès cautelarment en considerar que podria implicar "una infracció o desviació de la normativa electoral", i per garantir i preservar els principis de publicitat, igualtat d'oportunitats, de llibertat i no discriminació.

Notícies relacionades

L'obertura d'aquests expedients té el seu origen en un recurs d'empara presentat pel precandidat Claudi Martí a la FCN. Per a Martí, el dictamen "evidencia que Miquel Torres s'ha extralimitat en l'ús dels recursos" del CN Sabadell, i es reflecteix l'ús partidista que ha fet i la falta de transparència del seu mandat durant cinc anys, generant indignació entre bona part de la massa social, segons Martí.

Més notícies de Sabadell

Temes:

Natació