Balanç

El Pla d'Ocupació beneficia 177 persones a Sabadell durant 2016

Un total de 341 persones han participat als programes de feina i formació del Vapor Llonch

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / SABADELL

Fins a 177 persones van participar durant 2016 als Plans d'Ocupació de la Diputació de Barcelona i al Pla de Feina als Barris, concretament els de la zona Sud i de l'àrea de Ripoll. Aquest grup forma part de les 341 persones usuàries del Vapor Llonch en situació d'atur que han format part d'algun dels programes de feina i formació, en les seves diferents modalitats.

El col·lectiu dels plans de la Diputació i el de la feina als barris van celebrar el passat 29 de desembre l'acte de cloenda en el transcurs del qual els participants van rebre el certificat acreditatiu de l'aprofitament de l'activitat.

Per una banda, 34 persones van participar al Pla Local d'Ocupació de la Diputació de Barcelona. I pel que fa als Plans de Feina als Barris, 72 van formar part del pla de barris del Sud i 71 van participar al de Ripoll. En total, 177 persones.

Notícies relacionades

El regidor de Treball i Empresa de l'Ajuntament de Sabadell, Eduard Navarro, manifesta que “l'essència d'aquests programes és que les persones participants puguin treure'n el màxim profit de cara al seu futur professional. És tan important que les persones beneficiàries hagin disfrutat d'un contracte laboral com haver adquirit els coneixements i les habilitats que els poden facilitar la inserció posterior al mercat de treball”.

Més notícies de Sabadell

Temes:

Ocupació