Successos

Una dona resulta ferida greu en l'incendi d'una vivenda a Sabadell

Un home resulta intoxicat pel fum que ha cremat una habitació de l'immoble

1
Es llegeix en minuts
ACN / SABADELL

Una dona i un home han resultat ferits avui en l'incendi que s'ha declarat en una vivenda de Sabadell, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

La dona ha resultat ferida greu, amb cremades de segon grau, i ha estat traslladada a l'hospital de la Vall d’Hebron, mentre que l'home ha resultat ferit menys greu per inhalació de fum i l'han portat a l'hospital universitari Parc Taulí.

Els Bombers han rebut l'avís de l'incendi a les dues i mitja de la tarda. El foc ha cremat totalment una habitació i el fum i la temperatura han afectat tot el pis.

L'immoble està en un edifici de tres plantes situat al número 65 del carrer de les Tres Creus. Els veïns han estat desallotjats encara que en els pisos superiors no hi havia cap veí en el moment de l'incendi.

Notícies relacionades

En el lloc dels fets hi han treballat cinc dotacions dels bombers, que han extingit l'incendi i han realitzat les tasques d'inspecció, revisió i ventilació de la vivenda. El Sistema d'Emergències Mèdiques ha enviat dues ambulàncies i ha atès i evacuat les dues víctimes.

Més notícies de Sabadell

Temes:

Incendis