EUiA proclama Eduard Navarro com a cap de llista a Sabadell

L'assemblea local havia proclamat Marisol Martínez com a candidata al no donar validesa a les primàries del 15 de febrer

1
Es llegeix en minuts

EUiA proclama Eduard Navarro com a cap de llista a Sabadell després d'estudiar els recursos i les desavinences internes de l'agrupació municipal. La formació defensa que ha pres aquesta decisió després de la “victòria” de Navarro en les eleccions primàries que es van celebrar el 15 de febrer.

L'assemblea local havia proclamat feia uns dies Marisol Martínez com a cap de llista al considerar que les primàries del 15 de febrer no eren vàlides i que havia de resoldre els resultats de les celebrades el 7 de novembre, en què Martínez va resultar la candidata més votada. No obstant, la coordinació general considera que les primàries vàlides són les del febrer.

D'aquesta manera, el coordinador general, Joan Josep Nuet, i la responsable d'Organització, Irene Adalbert, han proclamat Navarro com a cap de llista en compliment dels acords presos pel Consell Nacional d'EUiA i després que la comissió de garanties de la formació resolgués els recursos presentats arran d'aquest procés.

El 7 de novembre la formació local va celebrar unes primeres eleccions primàries en què la llista encapçalada per Martínez va aconseguir 168 vots. Llavors, la candidatura de Navarro va demanar introduir més fitxes en el cens tres dies abans de la votació, que l'assemblea no acceptava ja que el reglament diu que el cens ha d'estar tancat una setmana abans.

Aquestes discrepàncies van provocar la intervenció de la direcció nacional, que va anul·lar aquestes primàries i en va convocar unes de noves per al 15 de febrer.

Notícies relacionades

A través d'un comunicat, Nuet i Adalbert defensen que han pres la decisió sobre el cap de llista donant compliment al mandat que els va atorgar el 7 de febrer el Consell Nacional d'EUiA, que va acordar “habilitar i autoritzar el coordinador general i la responsable d'organització d'EUiA per prendre les decisions i emprendre les accions que resultin necessàries per al desenvolupament” de les primàries i la selecció del cap de llista a Sabadell i “fer front a qualsevol acció que suposi un qüestionament de la validesa de la resolució”.

Més notícies de Sabadell