Sabadell promou la diversitat de gèneres per commemorar el Dia de la Música

Les quatre jornades inclouen un ampli programa d'actuacions gratuïtes per acostar la música a la ciutadania

1
Es llegeix en minuts
LAURA MARÍN / Sabadell

Dissabte que ve, 21 de juny, se celebra el Dia de la Música, una festa europea que aprofita l'inici de l'estiu per acostar la música als ciutadans a través de diferents expressions musicals.

La jornada busca ser una celebració popular, gratuïta i oberta. Aquest any, a Sabadell, el programa comença demà, i les actuacions s'allarguen durant quatre dies, amb la proposta d'un programa amb molts actes a l'aire lliure i per diferents llocs de la ciutat.

Així, s'inaugura la celebració del Dia de la Música 2014 amb un concert a càrrec de l'Orquestra Simfònica de la Universitat de Leeds, al Regne Unit, demà a l'Auditori n. 3 de l'Espai Cultural Caixa Sabadell 1859.

Dijous els actes se centren en el piano, amb propostes com 'El Maria Canals porta cua a Sabadell', que posarà un piano de cua a disposició de qui el vulgui tocar.

Per divendres es reserven les actuacions de diferents escoles del municipi, com l'Escola de Música Praeludium, l'Escola IES Jonqueres o l'Aula de Música a Tempo, entre altres.

Dissabte els aficionats a la música podran disfrutar de l'actuació de l'Orquestra de Cambra de Sabadell, així com de diferents concerts de grups i solistes, com Alex Martos, Lester, Sonoziendo, Vermelho Soul, etcètera, en diferents espais de la ciutat.

Notícies relacionades

Més notícies de Sabadell