ABB celebra a Sabadell la Conferència Internacional d'Integradors de Robòtica

La capital vallesana relleva la ciutat alemanya de Mainz en la 19a edició de l'ABB Robotics European Value Provider Conference.

El Dual Arm Concept treballant amb un operari d’ABB

El Dual Arm Concept treballant amb un operari d’ABB

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Sabadell

La multinacional ABB escull Sabadell com a seu del seu gran esdeveniment internacional d'integradors de robòtica. D'aquesta manera, agafarà el relleu, entre demà i el 19 de juny, a la ciutat alemanya de Mainz com a seu de l'ABB Robotics European Value Provider Conference. La cita tindrà lloc principalment al recinte de Fira de Sabadell, encara que alguns dels actes programats se celebraran a Barcelona.

L'acte, que coincideix amb el 40è aniversari de la divisió ABB Robotics, comptarà amb la participació de directius arribats de diferents indrets del món, entre els quals Por Vergard Nerseth, Director d'ABB Robotics; Stefan Lampa, Director d'ABB Robots and Applications, o Marc Segura, Director d'ABB Robotics Spain.

La trobada es planteja com una oportunitat única per als professionals de la robòtica per relacionar-se directament amb altres integradors i experts. L'European Value Provider Conference comptarà també amb nombroses sessions de treball i exposarà casos d'èxit relacionats amb els integradors en robòtica.

A més, ha estat el lloc escollit per realitzar la presentació oficial a Espanya de nous productes desenvolupats per la companyia. Entre aquests destaca l'ABB Dual Arm Concept, un robot revolucionari amb un disseny que imita el tors d'un home amb dos braços, i que ha estat específicament creat per satisfer les demandes cada vegada més exigents de la indústria de l'electrònica de consum, tenint en compte un context en què persones i robots siguin capaços de treballar conjuntament.

Notícies relacionades

Més notícies de Sabadell a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA