Aureli Calvo serà el nou regidor d'ICV a l'Ajuntament de Sabadell

Carles Marlés assumirà el paper de portaveu després de la renúncia de Carme Garcia

Moreno, Marlés i Calvo en la presentació de la nova estructura del grup d’ICV a Sabadell

Moreno, Marlés i Calvo en la presentació de la nova estructura del grup d’ICV a Sabadell

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Sabadell

La renúncia de Carme Garcia al Ple municipal del passat 3 de juny ha provocat alguns canvis en el grup d'ICV a Sabadell. D'aquesta manera, Josep López, coordinador local d'Iniciativa, ha explicat que Carles Marlés, encara que continuarà sent el referent del partit a l'Àrea d'Urbanisme, Vivenda i Espai Públic, afegirà a les seves responsabilitats les de l'Àrea de Presidència, Economia i Serveis Centrals, així com la tasca de portaveu del grup municipal.

Per la seva part, Aureli Calvo entra com a nou regidor i s'encarregarà de l'Àrea de Serveis a les Persones, que engloba Cultura, Educació, Salut, Serveis Socials, Esports i Drets Civils i Ciutadania.

López destaca que l'any que queda de legislatura serà “molt complex”, ja que “a part de l'activitat ordinària pròpia d'un ajuntament, hi ha unes derivaces del cas Mercuri i de la pèssima situació financera que ha deixat el Govern de la ciutat”. Malgrat tot, López aposta per començar a intensificar el treball a favor de la unitat d'acció dels tres grups municipals de l'esquerra transformadora (ICV, EUiA i ÉS), de cara a establir un pacte preelectoral de les tres formacions el 2015.

Per la seva part, Aureli Calvo confessa estar “molt content” en aquesta nova etapa. Tinc moltes ganes de seguir treballant per la ciutat, ara des de l'Ajuntament”, assegura.

Carles Marés, agraeix “la confiança que ICV diposita en mi per ser portaveu” i assegura que el grup municipal d'ICV “seguirà exercint, com fins ara, la nostra tasca d'oposició intensivament”.

Notícies relacionades

Més notícies de Sabadell