FESTIVAL DE VALSOS I DANSES

L'Orquestra Simfònica del Vallès passarà per Sant Boi i Rubí

Dilluns que ve arrencarà al Baix Llobregat per arribar al Vallès el 29 de desembre

L’Orquestra Simfònica del Vallès protagonitza el Concert Tradicional de Sant Esteve al {Centre} Cultural Terrassa

L’Orquestra Simfònica del Vallès protagonitza el Concert Tradicional de Sant Esteve al {Centre} Cultural Terrassa

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) celebrarà Nadal amb un clàssic en aquestes dates com és el Festival de Valsos i Danses, que arrencarà dilluns que ve a Can Massallera, a Sant Boi de Llobregat.

La gira visitarà un total de vuit ciutats per interpretar nou concerts sota la batuta del seu director titular, James Ross, i amb la col·laboració de les sopranos Isabella Gaudí i Anabel Pérez. Després de l'arrencada a Sant Boi, el 23 de desembre recalarà al Palau de la Música Catalana de Barcelona.

El 26 de desembre actuarà al Centre Cultural Terrassa amb el Concert de Sant Esteve, un recital que es programa des de fa més de 25 anys i que està dedicat sobretot a la interpretació d'obres de la saga dels Strauss.

Teatre La Sala de Rubí

Notícies relacionades

La següent cita serà el dia 28 a l'Auditori Enric Granados de Lleida, i l'endemà, al Teatre La Sala de Rubí. Acabarà l'any amb una doble actuació a La Faràndula de Sabadell els dies 30 i 31.

L'1 de gener de 2018, l'espectacle tornarà a passar per Puigcerdà, al Teatre Casino Ceretà, escenari que es va afegir a l'agenda del festival l'any passat i en el qual hi haurà novament la soprano Isabella Gaudí.