ACTE SOLIDARI

La boxa femenina de Rubí recapta 2.000 euros per la lluita contra el càncer

Coincidint amb el Dia Mundial contra el Càncer de Mama, el Club de Boxa Rubí va acollir una desena de combats entre púgils vingudes de tot l'Estat

El Club de Boxa de Rubí recapta contra el càncer.

El Club de Boxa de Rubí recapta contra el càncer. / AJUNTAMENT DE RUBÍ

1
Es llegeix en minuts

La vetllada de boxa femenina 'Guants roses', organitzada pel Club Boxa Rubí amb la col·laboració de l'Ajuntament, ha recaptat recentment 1.950 euros per a l'entitat Oncolliga, que treballa recolzant a malalts de càncer i els seus familiars. 

Coincidint amb la recent commemoració del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, que va tenir lloc el 19 d'octubre, les instal·lacions del club rubinenc van acollir una desena de combats entre púgils vingudes de tot l'Estat.

Calendari solidari

La vetllada va reunir al voltant de 350 persones que, a més de contribuir a la causa amb l'adquisició de la seva entrada, també van tenir ocasió de comprar en primícia un calendari solidari editat per Oncolliga i il·lustrat amb fotografies de les boxejadores del club local.

Notícies relacionades

L'alcaldessa, Ana María Martínez, va subratllar en l'acte "la col·laboració entre diferents entitats locals a favor d'una causa solidària. Fa poc que Oncolliga té una delegació pròpia a la ciutat però ja està fent molta feina de suport als malalts i les seves famílies".

Més notícies de Rubí a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA