"Rubí serà la capital mundial de l'hoquei línia"

Així ho ha declarat el president de la Federació Catalana de Patinatge, sobre la participació de la ciutat als World Roller Games

El 2019, la localitat catalana serà subseu dels campionats del món de patinatge sobre rodes

Els jugadors d’hoquei del Barça ja tenen nou entrenador.

Els jugadors d’hoquei del Barça ja tenen nou entrenador. / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rubí participarà en la segona edició dels World Roller Games, els campionats del món de les diferents disciplines de patinatge sobre rodes que controla la Federació Internacional de Roller Sports (FIRS).

La competició se celebrarà l'estiu del 2019 a Barcelona i rodalia, i la ciutat catalana participarà com a subseu dels esdeveniments esportius.

Els World Roller Games de Barcelona inclouran més d'un centenar de proves de 13 modalitats del patinatge sobre rodes: artístic, de velocitat en línia, de velocitat en pista, hoquei línia, hoquei patins, freestyle, freestyle en línia, eslàlom alpí en línia, descens en línia, marató, roller derby, skateboarding i descens longboarding.

Capital europea de l'hoquei línia

Rubí acollirà alguna de les proves del certamen, "atenent la seva condició actual de capital europea de l'hoquei línia", com ha explicat el regidor d'Esports, Juan López, després que les jugadores de l'Hoquei Club Rubí Cent Patins aconseguissin un triplet per primera vegada en proclamar-se campiones de la Lliga Elit Femenina, la Copa de la Reina i la Copa d'Europa.

Per la seva banda, Ramon Basiana, president de la Federació Catalana de Patinatge, ha assegurat que "Rubí serà la capital mundial de l'hoquei línia amb l'organització dels Roller Games". "Serà la primera vegada a Europa que es reuneixin totes les modalitats del patinatge; serà un esdeveniment importantíssim i estem molt contents que Rubí hi pugui participar", va assegurar el dirigent.

Notícies relacionades

La competició preveu la participació d'esportistes de 116 països. En total, hi haurà presents uns 4.500 participants i 1.500 entrenadors.

Més notícies de Rubí

Temes:

Rubí