L'alumna més brillant de Rubí estudiarà filologia espanyola a la Universitat Autònoma de Barcelona

Maria Marcet, de l'INS Duque de Montblanc, ha obtingut un 13,22 sobre 14 a les proves d'accés a la universitat

L'Ajuntament de Rubí ha reconegut el treball dels alumnes amb les qualificacions més altes de la ciutat

L’homenatge de l’Ajuntament als alumnes més brillants de Rubí.

L’homenatge de l’Ajuntament als alumnes més brillants de Rubí.

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / RUBÍ

L'Ajuntament de Rubí va reconèixer dimarts passat l'alumnat amb millors notes a les proves d'accés a la universitat (PAU) de cada un dels centres de secundària de la ciutat catalana. Entre aquest alumnat hi ha Maria Marcet, alumna que va obtenir a les PAU una qualificació de 13,22 sobre 14 i que estudiarà filologia espanyola a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

L'alcaldessa, Ana María Martínez, i la regidora de l'Àrea de Serveis a les Persones, Marta García, els van entregar una placa commemorativa en el marc d'un acte al Museu Municipal Castell (MMUC), que va comptar amb la participació d'estudiants, famílies i professorat dels instituts L’Estatut, Torrent dels Alous, J.V. Foix, La Serreta, Duc de Montblanc i del Col·legi Maristes.

Les distincions s'han atorgat a les tres millors qualificacions de cada centre. Els nois i noies distingits aquest any han sigut: David Reyes, Romaissa Boukhazar, Laura Saavedra i Marina Alba de l'INS L’Estatut; Jennifer Liliana Plúa, Pol Closa i Laura Gonzalez de l'INS Torrent dels Alous; Carlos Gallego, Claudia Bazán i Paula Tudo de l'INS J.V. Foix; Víctor Lara, Lara Mediavilla, Laia Saumell i Ingrid Pérez del Col·legi Maristes; Jorge Giménez, Sandra del Río i Rubén Ruiz de l'INS La Serreta, i Olga Soler, Mercè Clua i Maria Marcet de l'INS Duc de Montblanc.

RECONEIXEMENT A LES AULES

En l'acte de dimarts passat, l'alcaldessa va felicitar tots aquests alumnes, reconeixent el seu treball, esforç i il·lusió: "El seu talent i la seva capacitat de treball és un orgull per a la ciutat i ens demostra que al Rubí del futur hi haurà rubinencs molt preparats".

Ana María Martínez va afegir: "Heu fet un treball excel·lent i estic segura que teniu un futur brillant al davant". L'alcaldessa també va tenir paraules d'agraïment per a la comunitat educativa: "L'èxit d'aquests nois i noies és la millor evidencia del treball ben fet a les aules".

MARIA MARCET, LA MÉS BRILLANT

Maria Marcet, de l'INS Duc de Montblanc, ha sigut l'alumna que aquest any ha obtingut la millor qualificació a les proves d'accés a la universitat de tots els centres educatius de la ciutat: un 13,22 sobre 14.

La rubinenca, que vol cursar filologia espanyola a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ha explicat que durant els exàmens estava molt nerviosa, tot i que la selectivitat no és tan difícil com sembla: "El que passa és que hi ha exàmens que et posen preguntes per posar-te una mica a prova i poder treure el 10. En general no és tan difícil. No s'ha d'estar espantat, i menys si has estudiat durant el curs".

Notícies relacionades

Marcet, que ha obtingut notes que oscil·len entre el 7,5 i el 10, afronta el futur amb molta il·lusió: "Ara estic molt relaxada perquè ja han acabat els estudis i tot esforç té una recompensa. Penso disfrutar d'aquest estiu i també tinc moltes ganes de començar la carrera i estudiar el que m'agrada, filologia espanyola, i iniciar el camí cap al futur".

Més notícies de Rubí