L'Ajuntament de Rubí recorda les seves dues consultes en suport del col·lectiu LGTBI en ocasió del Dia Internacional contra l'Homofòbia

Des de l'octubre, l'Espai Jove Torre Bassas disposa d'un Punt Jove LGTBI que assessora persones entre 12 i 30 anys en temes de diversitat sexual

Punt Jove LGTBI de la Torre Bassas.

Punt Jove LGTBI de la Torre Bassas.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / RUBÍ

Dimecres passat, 17 de maig, va ser el Dia Internacional contra l'Homofòbia, Transfobia i Biofòbia, i l'Ajuntament de Rubí ha volgut recordar que actualment disposa de dues consultes dirigides al col·lectiu LGTBI (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals). Aquests serveis són gestionats per l'associació Acord, especialitzada en assessorament, orientació i recursos sobre diversitat sexual.

La regidoria de Polítiques d'Igualtat ofereix des del 2004 un Servei per a la Diversitat Sexual dirigit a persones lesbianes, bisexuals i/o transsexuals, així com a la seva família i amistats. Durant el 2016, els professionals d'Acord van atendre a través d'aquest recurs un total de nou persones entre els 17 i els 60 anys.

Entre els motius de les consultes, hi havia problemes de no acceptació de la diversitat sexual per part de la mateixa persona o de rebuig de la família cap a la transsexualitat d'un fill o filla, conflictes en el si de parelles gais i demandes d'acompanyament en el procés d'hormonació de persones menors d'edat. 

PUNT JOVE LGTBI

D'altra banda, l'Espai Jove Torre Bassas va estrenar a l'octubre un Punt Jove LGTBI pensat per a persones entre 12 i 30 anys que necessitin assessorament i suport en matèria de diversitat sexual.

Notícies relacionades

Ara com ara, aquest servei ha atès cinc consultes sobre qüestions molt diverses, que van des de com parlar de l'homosexualitat als pares i mares fins a com gestionar les relacions de parella en funció de l'orientació sexual. 

Més notícies de Rubí