'El meu primer festival', l'activitat de Rubí que pretén estimular la creativitat infantil

L'activitat familiar, que ja suma tres edicions, tindrà com a gran convidat el popular grup de música Mainasons

’El meu primer festival’ tindrà lloc al maig a Rubí.

’El meu primer festival’ tindrà lloc al maig a Rubí.

1
Es llegeix en minuts

La plaça del Celler Cooperatiu de Rubí acollirà dissabte que ve, 13 de maig, la tercera edició d''El meu primer festival', una proposta pensada per acostar als més petits diferents de disciplines artístiques mentre juguen acompanyats de les seves famílies. L'activitat, d'accés gratuït, tindrà lloc entre les 17.30 h i les 20.30 h.

'El meu primer festival' arrencarà amb un taller de percussió de tambors a càrrec de Percumusic, que servirà per treballar en família aspectes com la comunicació, la capacitat d'escoltar, la concentració i la interrelació, entre d'altres. A les 19 h arribarà el plat fort de la jornada, amb l'actuació de Mainasons, un grup que reinterpreta les cançons infantils tradicionals amb un nou format estimulant i que utilitza ritmes propis del jazz, el soul i el funk.

PÚBLIC INFANTIL

Aquesta temporada, el Celler ofereix altres propostes pensades especialment per al públic infantil, com el 'Cicle obert per a famílies' a càrrec de l'entitat Experimentem amb l'ART.

Notícies relacionades

Dins d'aquesta programació, hi ha previstes tres noves sessions fins al mes de juliol: 'Laberints' és la proposta per al 20 de maig, en el marc de la qual es podran construir i seguir diferents laberints. El 17 de juny, en canvi, els assistents podran dissenyar tota una ciutat amb caixes de cartró dins de l'activitat 'Ciutat imaginada'. El cicle es tancarà el 22 de juliol amb 'Rastres i recorreguts', una nova proposta al voltant de l'espai i el moviment. L'entitat recorda que els nens hauran d'assistir a les activitats acompanyats de, com a mínim, una persona adulta.

Més notícies de Rubí