L'alcaldessa de Rubí demana col·laboració amb els sindicats per "fer front als vents del neoliberalisme"

Ho va fer en el 2º Congrés de Comissions Obreres (CCOO) de Barcelona i de la Catalunya Central, que va tenir lloc dimecres passat en el teatre municipal 'La Sala' de Rubí

rubi

rubi / JORDI GARCIA -@LOCALPRES

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / RUBÍ

L'alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez, va ser l'encarregada de donar la benvinguda als participants del 2º Congrés de Comissions Obreres (CCOO) de Barcelona i de la Catalunya Central, que va tenir lloc dimecres passat en el teatre municipal 'La Sala' de Rubí.

Martínez va refermar l'aposta local per a l'economia industrial i va plantejar la necessitat que l'administració i els sindicats treballin junts "per afrontar els reptes que planteja el món del treball". Això passa segons va dir l'alcaldessa "per fer front als vents del neoliberalisme que ens empenyen cap a una societat desigual i injusta".

DIÀLEG

La recepta en l'àmbit local que proposa Ana Maria Martínez implica "diàleg entre administracions i agents socials per aconseguir un territori econòmicament competitiu i socialment sostenible".

Notícies relacionades

A prop de dos centenars de delegats sindicals de tota la comarca, així com d'altres punts de la península, van participar en aquesta cita on es va renovar la direcció del sindicat.

Més notícies de Rubí

Temes:

CCOO