FESTIVITAT

Milers de rubinencs surten al carrer per saludar els Reis Mags

L'alcaldessa, Ana María Martínez, va donar la benvinguda oficial a Ses Majestats i els va entregar les claus que obren totes les llars de la ciutat

rub

rub / @Joan Marc Bosch

1
Es llegeix en minuts

Els rubinencs van sortir massivament al carrer per donar la benvinguda als Reis Mags d'Orient. Desenes de milers de persones van rebre Ses Majestats aquest dijous, ja fos a l'Escardívol, que es va omplir a rebosar per presenciar l'arribada dels Reis, o al llarg del recorregut de la cavalcada.

L'alcaldessa, Ana María Martínez, va donar la benvinguda oficial a Ses Majestats i els va entregar les claus que obren totes les llars de la ciutat. La màxima responsable municipal va agrair a Melcior, Gaspar i Baltasar que arribessin puntuals a la seva cita amb Rubí i els va convidar a ser generosos amb els nens de la ciutat: "No deixin cap pany sense obrir, cap finestra sense aixecar".

CALOROSA BENVINGUDA

Després de les paraules de l'alcaldessa, va ser Melcior qui es va dirigir als nens i nenes per agrair-los la calorosa benvinguda i garantir-los la seva presència a totes les llars de la ciutat. Sa Majestat també va tenir un bonic record per a les famílies dels nens: "Estem convençuts que aquest any us heu portat bé o, almenys, ho heu intentat i heu fet cas a pares mares, avis, àvies i tiets i tietes".

Com ja és habitual, tot l'acte va ser traduït en directe amb llenguatge de signes per fer-lo accessible a les persones amb problemes d'audició. A més, l'Ajuntament va habilitar per segon any consecutiu una filera zero reservada a persones amb diversitat funcional per garantir que tots els nens poguessin disfrutar d'aquest moment especial sense impediments físics.

CARAMELS PER A TOTS

Pel que fa als caramels, s'han llançat les 4 tones habituals de dolços sense gluten. Com a novetat, el repartiment es va fer des de la primera i l'última carrossa amb l'objectiu de garantir la màxima seguretat dels assistents i, a la vegada, facilitar que tothom pogués disfrutar còmodament de l'espectacularitat de l'acte. 

Notícies relacionades

El recorregut de Ses Majestats va finalitzar a la plaça del Doctor Guardiet, on els Reis van fer la tradicional adoració al nen Jesús i es van acomiadar dels nens rubinencs.

Més notícies de Rubí

Temes:

Els Reis Mags