Pel·lícules a la tele avui, dissabte, 15 de juliol del 2017

'Anacleto: agente secreto', a TVE-1; '¿Qué hacemos con Maisie?', a La 2; 'Hombres de élite', a Antena 3, i 'Brave (Indomable)' i 'Los becarios', a Cuatro, són els films més destacats de la nit

3
Es llegeix en minuts

La programació de pel·lícules avui a la tele té com a films més destacats 'Anacleto: agente secreto', a TVE-1; '¿Qué hacemos con Maisie?', a La 2; 'Hombres de élite', a Antena 3, i 'Brave (Indomable)' i 'Los becarios', a Cuatro.

Anacleto: agentE secretO

22.05 / TVE-1 / Comèdia d'acció ★★★

Director: Javier Ruiz Caldera

Actors: Quim Gutiérrez, Imanol Arias, Alexandra Jiménez, Carlos Areces, Berto Romero, Rossy de Palma, Emilio Gutiérrez Caba, Sílvia Abril

País: Espanya (2015) 87 minuts

Estrenes de la setmana. Tràiler de ’Anacleto, agent secret’ / periodico

Entretingudíssima adaptació a la gran pantalla de les peripècies d''Anacleto, el personatge de tebeo creat el 1965 per VázquezVázquez, l’inoblidable autor de 'Las hermanas Gilda' i 'La familia Cebolleta'. Zeta Audiovisual va encarregar la direcció a Javier Ruiz Caldera, el millor director de comèdia sorgit de l’escola de cine ESCAC i responsable de títols com 'Spanish Movie', 'Promoción fantasma i '3 bodas de más', i realitzador d’aquell 'Superlópez' que s’estrenarà el 2018. Ruiz Caldera va un pas més enllà amb el personatge: Adolfo és un jove a la trentena que fa de 'segurata' i descobreix que és fill d’Anacleto, un agent secret en hores baixes, a qui vol eliminar Vázquez, un perillós criminal que acaba de fugir de la presó gràcies als seus maldestres esbirros i que l’hi té jurada. Imanol Arias i Quim Gutiérrez estan supercòmodes en els seus respectius papers, i l’elenc de secundaris, amb el malvat Carlos Areces al capdavant, és sensacional.


El pactO de lOs loBOs

15.25 / LA SEXTA / Aventures ★★★

Director: Christophe Gans

Actors: Samuel Le Bihan, Vincent Cassel, Emilie Dequenne, Monica Bellucci, Jeremie Renier, Mark Dacascos, Jean Yanne

País: França (2001) 142 minuts

Còctel força entretingut d’aventures, intriga i alguns tocs de terror, inspirat en fets històrics. Una desconeguda bèstia omple de por el sud de França, durant el regnat de Lluís XV. 


Cars 2

15.45 / CUATRO / Animació ★★★

Directors: John Lasseter, Brad Lewis

País: EUA (2006) 113 minuts

Divertida segona entrega de les peripècies de Rayo McQueen. Aquí el nostre protagonista i el seu amic Mate, el camió grua, viatgen a l’estranger per competir en un pioner Campionat Mundial, que té Tòquio com a primera escala.


Una monja de cuidado

18.00 / CUATRO / Comèdia ★★★

Director: Emile Ardolino

Actors: Whoopi Goldberg, Maggie Smith, Kathy Najimi, Wendy Makkena, Mary Wickes, Harvey Keitel, Bill Nunn

País: EUA (1992) ) 100 minuts

Whoopi Goldberg va protagonitzar aquesta divertida comèdia musical. L’actriu és una cabaretera malparlada, que és testimoni d’un assassinat. Per protegir-la, la policia la fa passar per monja.


American pie

21.45 /  PARAMOUNT C. / Comèdia  ★★★

Director: Paul Weltz

Actors: Jason Biggs, Chris Klein, Thomas Ian Nicholas, Alyson Hannigan, Shannon Elizabeth, Tara Reid

País: EUA (1999) 98 minuts

Inici de les comèdies juvenils que van marcar un estil d’humor gruixut, gamberro i desenfadat. Un grup de xavals estan obsessionats a perdre la virginitat.


¿QuÉ HACEMOS COM Maisie?

22.00 / LA 2 / Drama  ★★★

Director: Scott McGehee, David Siegel

Actors: Julianne Moore, Steve Coogan, Onata Aprile, Alexander Skarsgård, Diana García

País: EUA (2012)  99 minuts

Posada al dia i en clau novaiorquesa d’una novel·la de Henry James. Una nena de 6 anys es troba enmig de la lluita per la seva custòdia entre la seva mare (Moore), una madura estrella del rock, i el seu pare, Beale (Coogan), un important marxant d’art. Durant la pugna, aquest es casa amb la mainadera de Maisie.


HomBRes dE ÉlitE

22.10 / ANTENA 3 / Acció  ★★

Director: David Hackl

Actors: John Travolta, Kate Bosworth, Devon Sawa, Julie Benz, Sharon Stone, Gil Bellows,Ryan Robbins, Ty Olsson

País: EUA (2015) 97 minuts

Irregular pel·lícula d’acció, al servei d’un envellit Travolta en l’improbable paper d’electricista. Un equip de treballadors de xarxes d’alta tensió es veu atrapat d’improvís per una terrible tempesta.


Brave (Indomable)

22.15 / CUATRO / Animació ★★★

Directors: Mark Andrews, Brenda Chapman, Steve Purcell

País: EUA (2012)

Primer llarg de Pixar protagonitzat per un personatge femení. Ambientada a l’Escòcia medieval, segueix els passos de Merida, l’hàbil arquera i impetuosa filla del rei Fergus i de la reina Elinor. Molesta amb la seva exigent mare, expressa un desig respecte a la seva progenitora, que un embruix fa realitat i desencadena tota la peripècia.


lOs becariOs

23.45  / CUATRO / Comèdia ★★

Director: Shawn Levy

Actors: Owen Wilson, Vince Vaughn, Rose Byrne, John Goodman, Joanna Garcia Swisher, Dylan O'Brien, Max Minghella

País: EUA (2013) 100 minuts

Comèdia menor per a major glòria de Google. Narra les peripècies de dos comercials madurets, que acaben de passar a les llistes de l’atur i decideixen reciclar-se i demanar feina a l’empresa del buscador.


GOLPE dE efectO

0.00 / ANTENA 3 / Drama ★★★

Director: Robert Lorenz

Actors: Clint Eastwood, Amy Adams, Justin Timberlake, John Goodman, Matthew Lillard

Notícies relacionades

País: EUA (2012) 111 minuts

Debut com a director de l’ajudant de direcció d’Eastwood. Un veterà caçatalents de beisbol que està perdent la vista li demana a la seva filla que l’acompanyi per observar un jove talent.

anacleto

anacleto