Pel·lícules a tv avui dilluns 19 de juny del 2017

'El 'hombre de los puños de hierro' i 'St. Vincent' són els films destacats

2
Es llegeix en minuts

La programació de pel·lícules avui a la tele té com a films més destacats: 'El hombre de los puños de hierro' i 'St. Vincent'.

EL homBRe de lOs puÑOs de HIERRO

22.10 / LA SEXTA / Acció  ★★

Director: RZA

Actors: Russell Crowe, RZA, Lucy Liu, Rick Yune, Byron Mann, Jamie Chung, Cung Le, Jin Auyeung, Chen Kuan Tai, Dave Bautista

País: EUA (2012) 92 minuts

Acceptable pel·lícula d’arts marcials ambientada a la Xina feudal, dirigida per un il·lustre raper, RZA (que també es reserva un dels papers protagonistes), apadrinada per Quentin Tarantino i amb algunes de les seves actrius favorites (cas de Pam Grier i Lucy Liu), amb un Russell Crowe gairebé paròdic i un guió firmat per Eli Roth, director de 'Hostel', entre altres pel·lícules de terror 'gore'. La influència del director de 'Pulp fiction' és molt evident en la trama i especialment en algunes seqüències d’acció marcial. La història se centra en un ciutadà occidental que, a la Xina feudal, es dedica a fabricar armes per als veïns d’un petit poble d’agricultors.


lA honradez de la cerradura

21.55 / LA 2 / Drama   ★★★

Director: Luis Escobar

Actors: Francisco Rabal, Mayrata O'Wisiedo, Ramón Elías, Dolores Bremón, Pilar Muñoz, María Victoria Durá, Mercedes Gisbert, Concha López Silva

País: Espanya (1950) 88 minuts

Primera de les dues úniques pel·lícules dirigides per Luis Escobar. En realitat, Escobar era un aristòcrata madrileny, advocat, periodista, autor i director teatral, i propietari del Teatro Eslava. Aquí va adaptar una obra de Jacinto Benavente: un jove rep la visita d’una veïna prestamista que li demana que guardi uns diners. Però la dona mor.


guerra mundial z

22.20 / FdF / Ciència-ficció  ★★★

Director: Marc Forster

Actors: Brad Pitt, Mireille Enos, Daniella Kertesz, David Morse, Matthew Fox, Eric West, James Badge Dale, David Andrews, Peter Capaldi

País: EUA (2013) 116 minuts

Si en les primeres pel·lícules sobre morts vivents els zombis són altament perillosos però caminen amb parsimònia digna de millor causa, les criatures infectades de 'Guerra mundial Z' corren més ràpid que el vent. Poc més aporta la pel·lícula amb algunes situacions virulentes i atroces en relació amb la pandèmia.


st. vincent

22.45 / TVE-1 / Comèdia  ★★

Director: Theodore Melfi

Actors: Bill Murray, Melissa McCarthy, Naomi Watts, Jaeden Lieberher, Chris O'Dowd, Terrence Howard, Selenis Leyva, Katharina Damm

País: EUA (2014) 103 minuts

Irregular comèdia que desaprofita un bon trio d’actors protagonistes. Una mare separada que acaba de traslladar-se ha de deixar el seu fill de 12 anys a càrrec del seu nou veí, un jubilat rondinaire que és aficionat a l’alcohol i a les apostes. Entre ells sorgirà una peculiar amistat.


Lecciones de amor

0.25 / TVE-1 / Comèdia dramàtica  ★★

Director: Fred Schepisi

Actors: Clive Owen, Juliette Binoche, Keegan Connor Tracy, Bruce Davison, Adam DiMarco, Navid Negahban, Janet Kidder

Notícies relacionades

País: EUA (2013) 111 minuts

Fluixeta comèdia dramàtica del director de 'La casa Rússia'. Dos professors d’institut (ell, Clive Owen, d’Anglès, i ella, Juliette Binoche, d’Art) organitzen una competició entre els alumnes per determinar si la més valuosa forma d’expressió són les paraules o si són les imatges.


puos-de-hierro

puos-de-hierro