Sèries a tv avui divendres 2 de juny del 2017

'Servir y proteger' i 'La Riera' són les ficcions destacades de la jornada

1
Es llegeix en minuts

La programació de sèries avui a tv té com a títols més destacats: 'Servir y proteger' i 'La Riera'.

SERVIR Y PROTEGER

Claudia li explica confidències a Alicia

16.25 TVE-1

Alicia confessa a Miralles (Luisa Martin) el malestar que li provoca saber que la seva mare tenia un amant. Claudia consola la jove inspectora i li explica una història que va tenir lloc al seu propi matrimoni. Per la seva part, Marcelino acomiada Sergio després de descobrir que va estar inspeccionant al seu ordinador personal.


LA RIERA

L'Emili assetja la Maribel a la feina

15.30 TV-3

La Maribel fa un esforç brutal per no explicar el que sap de l’Emili (Pep Anton Muñoz). Ell no para de fer-li la punyeta i li exigeix una degustació urgent de la carta. La Maribel acata l’ordre perquè la Mercè està d’acord amb ella. Durant la degustació, l’Emili es permet la llibertat de criticar la xef i d’exigir-li canvis. 


EL SECRETO DE PUENTE VIEJO

Emilia demana ajuda a Marcela a la cuina

Notícies relacionades

17.30 ANTENA 3 TV

Doña Ana María ignora que els deutes també s'han carregat el pis on viu. Marta i Ginés acorden no dir-l'hi de moment a l'espera de prendre una decisió sobre el seu futur. Alba perd una nova oportunitat de parlar-li a Rafael del seu embaràs. Augmenta la inquietud de Marta quan Pitu, l'eterna aspirant a ser la nòvia d'Alonso, li fa una visita a la fàbrica i li pregunta sobre la relació d'Alonso i Juan Carlos. 


zentauroepp38086231 teletodo serie servir y proteger170529212618

zentauroepp38086231 teletodo serie servir y proteger170529212618