Esports i programes a la tele avui, divendres, 19 de maig del 2017

'Tu cara no me suena todavía', Anglaterra-Espanya i 'La Sexta columna', el més destacat de la jornada

2
Es llegeix en minuts

La programació d'esports i programes avui a la tele té com a espais més destacats: 'El acabose', 'La Sexta columna', 'Tu cara no me suena todavía' i 'Equipo de investigación'

PROGRAMES


LA SEXTA COLUMNA

 ‘Sol: el impuesto que más calienta’

21.30 LA SEXTA

El programa presentat per Antonio García Ferreras analitza el polèmic tema de l'energia solar. Espanya és el país del sol, però en canvi no el de l'energia solar. Malgrat que no s'acaba i no contamina és molt difícil instal·lar plaques. ¿Per què?, ¿el Govern cobra un impost al sol?, ¿preocupa les elèctriques que puguem produir la nostra pròpia energia?


ZONA ZÀPING

El nen de Ferrari

21.55 TV-3

El programa d'aquesta nit donarà a conèixer l'autèntic protagonista del GP d'Espanya de fórmula 1 a Montmeló. I no és cap pilot. També repassarà el que s'ha dit de l''eurogall' de Manel Navarro i descobrirà qui li va encomanar la mala sort. A més, 'Zona web' s'omplirà de 'spinners', les joguines que han envaït les llars catalanes les últimes setmanes. I es presentarà la Shakira d'Anoeta.


TU CARA NO ME SUENA TODAVÍA

Penúltima gala

22.00 ANTENA 3

Desena i penúltima gala del divertit concurs musical que presenta Manel Fuentes. Aquesta nit, als set participants que han sigut repescats s'hi uneixen els tres repetidors de la setmana passada: Ely López, José Voces i Dabeat. Victoria Sunsiray, Gabriel Gutiérrez i Jesús Ríos han sigut els tres concursants elegits a través de la web, i el jurat de 'TCNMST' escull com a repescats Manu Rodríguez, Lorena Fernández, Inot i Tomás Martínez. 


EQUIPO DE INVESTIGACIÓN

Drogues en cases de luxe

22.30 LA SEXTA

¿Qui hi ha al darrere de la plantació de marihuana en una comunitat de veïns de luxe? Aquesta és la pregunta a la qual intenta donar resposta aquesta nit el programa informatiu que dirigeix i presenta Glòria Serra.


ESPORTS


FENERBAHÇE- REIAL MADRID

Bàsquet

20.30 ESPORT3

Des d'Istanbul, retransmissió del partit corresponent a la final a Cuatro de l'Eurolliga en què s'enfronten el Fenerbahçe de Zeljko Obradovic i el Reial Madrid de Pablo Laso. Prèviament s'ofereix també l'altre partit d'aquesta final: CSKA-Olympiacos (17.30 hores).


ESPANYA - POLÒNIA

Bàsquet femení

19.00 TELDEPORTE

La selecció espanyola femenina de bàsquet disputa aquesta tarda el seu primer partit amistós al Segon Torneig Internacional Ciudad de San Fernando, en què s'enfronta a Polònia, al pavelló Bahía Sur.


ANGLATERRA - ESPANYA

Futbol sub-17

20.00 DMAX

Els pupils de Santi Denia, que l'any passat a Bakú van perdre des del punt de penal davant Portugal, busquen avui el novè títol de campió d'Europa, a Croàcia. Davant Espanya hi ha una perillosa selecció anglesa, que ha guanyat tots els partits d'aquest torneig.


GRANADA - ESPANYOL

Futbol

20.45 BEIN

Intranscendent partit avançat corresponent a l'última jornada de la Lliga Santander, en què el Granada (equip que ja està matemàticament a Segona) rep l'Espanyol (desè a la taula, amb 53 punts).


BARÇA - PALMA FUTSAL

Futbol sala

Notícies relacionades

21.15 ESPORT3

Segon partit corresponent als 'play off' de quarts de final de la Lliga en què el Barça rep al Palau Blaugrana el Palma Futsalk, equip a qui ja va guanyar a domicili en el primer enfrontament de l'eliminatòria, que es juga al millor de tres xocs.


carasuena

carasuena