cine

'Séptimo', intriga amb Ricardo Darín i Belén Rueda

Ricardo Darín i Belén Rueda, a ’Séptimo’.

Ricardo Darín i Belén Rueda, a ’Séptimo’. / ARXIU

2
Es llegeix en minuts
TXERRA CIRBIÁN / BARCELONA

Intriga i comèdia es combinen al menú cinematogràfic d'aquesta nit, que també inclou 'El protector' (TV-3, 23.55), amb Jackie Chan, i 'El delator' (Antena 3, 0.15), amb Matt Damon.

intriga

Séptimo

22.00 TELE 5

Direcció: Patxi Amezcua Actors: Ricardo Darín, Belén Rueda, Luis Ziembrowski, Osvaldo Santoro

Més conegut com a guionista, el navarrès Patxi Amezcua ('El viaje de Arián', 'Bruc, el desafío') es va destapar com a director amb el 'thriller' '25 quirats', i es va unir a un gènere que ja practiquen assíduament dos col·legues seus bascos, Enrique Urbizu i Daniel Calparsoro. En el seu segon llarg va comptar amb l'imant de Ricardo Darín i Belén Rueda, i va ser un gran èxit de taquilla. La trama segueix els passos d'un pare separat (Darín) que va a buscar cada setmana els seus fills al domicili de la seva exdona (Belén Rueda). Ells baixen per l'escala i ell, per l'ascensor. Un dia, els petits desapareixen sense deixar rastre i neix l'espiral de l'angoixa.

comèdia

El nombre

22.00 LA 2

Direcció: Alexandre de La Patellière, Matthieu Delaporte Actors: Patrick Bruel, Valérie Benguigui, Charles Berling, Guillaume de Tonquedec

Comèdia d'humor tirant a gruixut que va fer les delícies del públic francès i va aconseguir ser un gran èxit comercial. Es tracta de l'adaptació de l'obra teatral homònima dels dramaturgs i realitzadors Alexandre de La Patellière i Matthieu Delaporte, que parteix d'una discussió aparentment nímia per desenvolupar tot un conflicte familiar. En un sopar d'un matrimoni de professors, el germà d'ella i la seva dona, i un trombonista amic, la segona parella anuncia l'embaràs de la dona. Però al revelar el nom escollit per al nen, esclata una discussió. L'Acadèmia de Cine francesa va premiar amb dos Césars els actors secundaris Valérie Benguigui i Guillaume de Tonquedec.

comèdia

Crazy, stupid, love

22.10 ANTENA 3

Notícies relacionades

Direcció: Glenn Ficarra, John Requa Actors: Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore, Emma Stone, Kevin Bacon

La perfecta vida d'un pare de família (Carell) s'ensorra quan la seva dona (Moore), amb qui ja sortia quan anava a l'institut, li confessa que li ha sigut infidel i decideix divorciar-se. Però com que fa un munt d'anys que no té experiències amb altres noies, decideix recórrer a un expert conquistador perquè li ensenyi les arts de la seducció. Aquest últim és Ryan Gosling, l'actor d''El diario de Noa', 'Drive' i 'Els idus de març', en la seva primera incursió en el món de la comèdia. El primer ja és un veterà del gènere: Steve Carell, el de 'Virgen a los 40', 'Superagent 86' i 'The office'.