CINE

Una comèdia d'embolics amb Jennifer Aniston

Sarah Jessica Parker i Matthew McConaughey, els protagonistes de ’Novia por contrato’.

Sarah Jessica Parker i Matthew McConaughey, els protagonistes de ’Novia por contrato’.

1
Es llegeix en minuts
Crítiques de TXERRA CIRBIAN / Barcelona

A més de la comèdia 'Novio de alquiler', en l'oferta cinèfila de la nit també destaca el film d'acció 'A todo gas 4:  aun más rápido' 

(TVE-1, 22.00), protagonitzat per Vin Diesel i Paul Walker.

Comèdia

Novio de alquiler

22.10 ANTENA 3 TV 

Notícies relacionades

Direcció: Glenn Gordon Caron Actors: Jennifer Aniston, Kevin Bacon, Olympia Dukakis, Jay Mohr, Kevin Dunn, Illeana Douglas País: EUA (1997) 86 minuts.

Entre el 1994 i el 2004, l'actriu Jennifer Aniston va construir la seva popularitat amb el seu personatge de Rachel en la comèdia televisiva 'Friends'. Mentre gravava la sèrie, el guionista Glenn Gordon Caron (creador, entre altres coses, de les telesèries 'Luz de luna' i 'Médium') li va oferir debutar al cine amb aquesta comèdia romàntica a la seva mida. Ella interpreta Kate, una executiva d'una agència de publicitat amb un cap masclista (Kevin Dunn) que no la promociona perquè... ¡no té nòvio! Per solucionar-ho, una companya li adjudica un suposat idil·li amb un càmera (Jay Mohr) a qui va conèixer en el casament d'uns amics i que apareix en una foto amb ella. La mentida funciona, tot comença a anar bé i fins i tot lliga amb un company (Kevin Bacon) pel qual se sentia atreta. El problema sorgeix quan el seu cap li demana que li presenti el seu promès.