Anar al contingut

CINE

'Noche en el museo 2'

Crítiques de QUIM CASAS

Noche en el museo 2

Ben Stiller, en una escena de la pel·lícula Noche en el museo 2. / El Periodico

Una comèdia fantàstica, l'opera prima del fill de Fernando Trueba i un clàssic de l'Oest són l'oferta cinèfila destacada d'aquesta nit a la televisió.

NOCHE en el museO 2

22.35 LA SEXTA

Comèdia fantàstica Direcció: Shawn Levy Actors: Ben Stiller, Amy Adams, Ricky Gervais, Owen Wilson

Gens inferior a la seva antecessora, 'Noche en el museo 2' és una comèdia fantàstica suggerent en els detalls encara que una mica dispersa en el seu desenvolupament argumental. Ben Stiller encarna de nou el guàrdia de seguretat del Museu de Ciències Naturals, que ha de renunciar als seus improvisats companys, i a la seva dosi de fantasia, quan els responsables del museu decideixen fer-lo més tecnològic i interactiu: els ninos i figures històriques seransubstituïdes per hologrames. Empaquetats en direcció a l'Smithsonian de Washington, els personatges històrics no triguen a reclamar la presència del seu guarda favorit per desfer altres embolics. Menys sorprenent que la primera, però encara molt atractiva.

ToDAs lAs canCIonEs HABLAn de mi

22.00 LA 2

Drama Direcció: Jonás Trueba Actors: Oriol Villa, Bárbara Lennie, Miriam Giovanelli, Ramon Fontseré, Eloy Azorin

Ópera prima del fill de Fernando Trueba que narra en to de comèdia romàntica d'inspiració francesa l'exaltació amorosa i la posterior separació d'un jove.

Lanza ROTa

23.30 TVE-1 Western Direcció: Edward Dmytryk Actors: Spencer Tracy, Robert Wagner, Jean Peters, Richard Widmark, Katy Jurado

Un dels films més cèlebres, amb 'Flecha rota', de la primera onada de westerns pro indis. El conflicte queda radicalitzat en un tirànic ranxer.

0 Comentaris
cargando