Vídeo viral

Un noi fa besar la bandera d'Espanya a Puigdemont

L'expresident no cau en la provocació i estampa "sense problemes" un parell de petons a la 'rojigualda'

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un jove ha gravat un vídeo en què convida Carles Puigdemont a besar la bandera d'Espanya amb voluntat de mofar-se del líder independentista. Puigdemont, per la seva part, no cau en les provocacions del noi i estampa "sense cap problema amb Espanya", en paraules de l'expresident, un parell de petons a la rojigualda. 

El jove comença la gravació en un centre comercial de Copenhaguen, hores abans que Puigdemont es reunís amb diputats danesos, explicant que li "farà besar la bandera espanyola", donant-se ànims amb un "amb dos collons" i traient una rojigualda de la butxaca.

"Sé que t'agrada", li diu l'home mostrant-li l'ensenya, mentre Puigdemont es pren un cafè amb tres dels seus col·laboradors. L'expresident, al veure la bandera, ja li fa dos petons abans que l'espontani l'hi demani. 

Notícies relacionades

"No tinc cap problema amb Espanya", comenta el líder de Junts per Catalunya sense perdre en cap moment ni els nervis ni el somriure. El noi acomiada el vídeo dient "quan arribis a Espanya la presó t'espera".

Resposta per Twitter de Puigdemont

L'expresident ha utilitzat el seu compte oficial de Twitter per comentar les imatges i respondre a l'espontani. "Algun dia entendran que no tenim cap problema amb Espanya ni amb la seva bandera", s'ha reafirmat Puigdemont. "La batalla és contra qui exerceix el poder despòticament", ha publicat en un missatge, al·legant que "la democràcia és més important que totes les fronteres, totes les banderes i totes les constitucions".

Al vídeo es veu Víctor Moreno anunciant que li farem besar la bandera espanyola amb dos collons. / YOUTUBE