POLS INDEPENDENTISTA

Puigdemont 'inaugura' la web del "Govern de la República"

L'expresident publica un missatge a Twitter amb l'enllaç de la nova web de l'anomenat Executiu "legítim"

generalitat-de-catalunya--govern-de-la-repblica

generalitat-de-catalunya--govern-de-la-repblica

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El mateix dia que Carles Puigdemont té previst reunir el grup de Junts per Catalunya a Brussel·les per fixar l'estratègia a seguir de cara a la constitució del Parlament i la formació del nou Govern, l'expresident ha anunciat la posada en funcionament de la web del "Govern de la República", una pàgina que compta amb el logotip de la Generalitat, inclou notícies i una adreça de correu electrònic i busca ser un canal d'informació de l'anomenat "Govern legítim".

En un missatge al seu compte de Twitter, Puigdemont ha publicat un breu missatge amb l'adreça d'aquesta web, "governrepublica.org", i l'etiqueta "República Catalana".

A l'obrir la pàgina, apareix un breu text que anuncia que tenint en compte la "situació d'indefensió jurídica i institucional del Govern legítim de Catalunya davant l'agressivitat política i judicial de l'Estat espanyol, l'Associació de Juristes Drets donarà cobertura legal a l'Oficina del Govern legítim de Catalunya, l'ens d'informació oficial del president, vicepresident i dels consellers del Govern sorgit democràticament de les urnes del 27 de setembre del 2015".

Notícies relacionades

A més de "Govern de la República", la web utilitza la denominació de "Generalitat de Catalunya" i el logotip oficial de l'Administració catalana.

També inclou un apartat de notícies, entre les quals destaca el missatge de Puigdemont per Cap d'Any, i un altre per dirigir-se a aquest "Govern" a través d'una adreça de correu electrònic.