A INSTAGRAM

Puigdemont publica una misteriosa imatge d'una carretera a la frontera entre Girona i França

La fotografia va acompanyada d'un breu missatge: 'Camins...'

jcarbo41440028 puigdemont171230212216

jcarbo41440028 puigdemont171230212216

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / EP

Lexpresident de la Generalitat de Catalunya Carles Puigdemont ha publicat aquest dilluns una enigmàtica fotografia al seu compte d'Instagram en què apareix una carretera que condueix a unes instal·lacions policials ubicades a la localitat de Camprodon, al Ripollès (Girona), molt a prop de la frontera francesa.

L'expresident del Govern, refugiat a Brussel·les (Bèlgica) per eludir l'acció de la justícia espanyola, ha publicat aquesta instantània al seu compte personal de la xarxa social acompanyada amb un breu missatge: 'Camins...'.

A la fotografia s'aprecien dues persones caminant per la carretera C-38, que culmina a la frontera d'Espanya amb França, i a la llunyania es poden veure les instal·lacions policials de Camprodon, que comparteixen Policia Nacional i la Guàrdia Civil.

Notícies relacionades

Fonts pròximes al cap de llista de Junts pel Catalunya han apuntat els últims dies que Puigdemont pretenia ser investit abans de tornar a Espanya, de manera que l'Estat hauria de detenir un president elegit pel Parlament si fos el cas.

Encara que no s'ha tancat cap escenari, les fonts consultades consideren que, de cara a l'opinió pública, és més difícil explicar la detenció d'un president de la Generalitat que d'algú que sigui diputat ras.