Ciutadans es reuneix amb els comuns per analitzar el seu nivell de suport

zentauroepp41526160 madrid  08 01 18  politica  reunion de la ejecutiva nacional180108131637

zentauroepp41526160 madrid 08 01 18 politica reunion de la ejecutiva nacional180108131637

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha anunciat aquest dilluns que el seu partit mantindrà una reunió amb els comuns per comprovar en quina posició està el grup liderat per Xavier Xavier Domènech sobre la configuració de la taula del Parlament i la candidatura taronja per presidir la Cambra autonòmica.

Notícies relacionades

"Demà a la tarda o dimecres al matí hi haurà una reunió. Allà sabrem si estan amb els separatistes o amb Ciutadans i els constitucionalistes, si recolzaran José María Espejo-Saavedra com a president de la taula o si té un pacte amb els separatistes". Per ara, la formació ha tancat la porta i s'ha negat a recolzar els d'Arrimadas.

Rivera ha reconegut que existeix una "possibilitat remota" des del punt de vista aritmètic perquè C's governi a Catalunya. Per això, demana a les forces independentistes que formin un Govern que "respecti la llei i la Constitució". "Les demanem que tornin al sentit comú, surtin de Matrix i elegeixin un president que no estigui imputat", va declarar després del seu primer comitè executiu després de les eleccions del 21-D.