A Twitter

Intercanvi de retrets entre Rivera i Rull per la cavalcada dels Reis Mags

El líder de C's ha criticat la politització de les festes i l'exconseller li ha recriminat la presó dels polítics catalans

zentauroepp41464037 180103104117

zentauroepp41464037 180103104117

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, i el diputat electe per JxCat i exconseller Josep Rull han intercanviat missatges de crítica a través dels seus comptes oficials de Twitter, en relació amb la cavalcada dels Reis Mags de Manresa, a la qual l'ANC i Òmnium Cultural han cridat els assistents a anar vestits de color groc.

"¿Podrien deixar els nens que disfrutin de la cavalcada dels Reis Mags sense ideologies ni sectarisme, per favor?", ha escrit Rivera al seu perfil de Twitter, enllaçant una notícia sobre la iniciativa de les entitats sobiranistes de rebre de groc els Reis d'Orient a Manresa, per exigir la llibertat de l'exvicepresident Oriol Junqueras, l'exconseller d'Interior Joaquim Forn i els Jordis. 

L'ANC i Òmnium del Bages han fet una crida a través de les xarxes socials per rebre la cavalcada dels Reis Mags de dissabte a Manresa amb roba o complements grocs, aprofitant que TV-3 ha escollit la capital del Bages per fer la retransmissió en directe d'aquesta festivitat.

Notícies relacionades

El missatge d'Albert Rivera supera els 3.000 retuits, els 5.000 m'agrada i ha suscitat més de 900 comentaris. Un d'ells ha sigut el del diputat electe per JxCat i recentment excarcerat Josep Rull. "Podrien deixar que quatre pares innocents (dos dels quals amb fills petits) poguessin disfrutar de la cavalcada dels Reis Mags fora de la presó? Mentrestant, llaços grocs de llibertat, de justícia, d'humanitat", li ha dit Rull a Rivera.

Una resposta amb una popularitat similar, que gairebé arriba als 3.000 retuits i als 5.000 m'agrada.