CAMPANYA DEL PPC

Veïns de Figueres escridassen Rajoy

El president del Govern rep crits de "fora, fora" a la sortida del Museu del Joguet, que ha visitat per sorpresa

zentauroepp41369629 figueres 19 12 2017 visita pte pp mariano rajoy museo juguet171219140556

zentauroepp41369629 figueres 19 12 2017 visita pte pp mariano rajoy museo juguet171219140556 / Tarek Mohamed

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del Govern central, Mariano Rajoy, ha sigut escridassat aquest dimarts per un grup de veïns a Figueras que s'han concentrat a les portes del Museu del Joguet durant la sortida de Rajoy i la resta de membres de la comitiva del PP.

La visita no estava inclosa en el guió de la campanya, ja que el primer acte d'avui del candidat, Xavier García Albiol, i el president del Govern era un míting a Girona, amb el delegat del Govern, Enric Millo, i la cap de llista conservadora per aquesta demarcació, Maria Àngels Olmedo.

Malgrat la visita improvisada al museu, els veïns s'han anat concentrant de manera espontània i a la sortida de la comitiva popular els han proferit crits de "fora, fora", i altres reclamant la llibertat dels "presos polítics".

Notícies relacionades

Malgrat els crits, no s'han produït moments de tensió i les persones concentrades no han passat el perímetre de seguretat organitzat per l'escorta de Rajoy.

El president del Govern ha començat el dia amb la seva habitual caminada i aquesta vegada l'ha fet per la platja de Sant Sebastià, el moll de les golondrines i el Port Vell de Barcelona, com es mostra en un vídeo publicat per ell mateix.