Borrell critica el "nivell de comprensió intel·lectual molt baix" de l'argumentari independentista

El PSC fa bandera de l'europeisme davant les crítiques de Puigdemont a la UE

zentauroepp41351922 barcelona 18 12 2017 miquel iceta en un acto electoral fotog171218115528

zentauroepp41351922 barcelona 18 12 2017 miquel iceta en un acto electoral fotog171218115528

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L'havien reservat com a revulsiu per al final del partit i Josep Borrell segueix agitant la campanya del PSC. Ho ha tornat a demostrar en un acte sobre Europa, en què ha carregat contra Carles Puigdemont per les seves crítiques a la UE i ha denunciat que l'argumentari independentista demostra un "nivell de comprensió intel·lectual molt baix del problema".

Notícies relacionades

L'expresident del Parlament Europeu ha relatat l'"estupor gegantí" que va generar la proposta del president destituït d'un referèndum per sortir de la UE. "Puigdemont està despistat, com algú a qui la nòvia el deixa i s'adona que no era tan guapo com es pensava. Pensava que el rebrien amb les mans obertes, però només els han rebut els partits més d'extrema dreta, els aliats dels ocupants alemanys".

El PSC ha tret la bandera europeista davant les crítiques independentistes a la UE. Miquel Iceta, que s'ha presentat com un europeista "recalcitrant i impenitent", ha assenyalat que la seva prioritat de govern serà la "reconciliació amb les institucions europees" i treballar conjuntament amb la política exterior espanyola. "No ens barallarem, col·laborarem”, ha dit, abans de repartir a la seu del PSC de Barcelona unes pastilles per "ajudar a recuperar l'economia i l'estat d'ànim dels catalans". "Per a la solució, Icetaton".