CAMPANYA ELECTORAL

Junqueras demana des de presó "amor als altres"

L'exvicepresident reclama que s'actuï des del "respecte més escrupolós a la dignitat de cadascú"

zentauroepp41330969 barcelona 16 12 2017 elecciones auton micas 21d erc  acte ce171216122522

zentauroepp41330969 barcelona 16 12 2017 elecciones auton micas 21d erc acte ce171216122522 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

Oriol Junqueras demana als independentistes i seguidors d'ERC que actuïn "des del respecte més escrupolós a la dignitat de cadascú" i que mostrin "amor als altres". L'exvicepresident de la Generalitat i candidat d'ERC ha fet aquestes declaracions a través d'un missatge de veu gravat a la presó d'Estremera

"Soc Oriol Junqueras. El futur només té sentit si treballem per construir una societat justa des del respecte més escrupolós a la dignitat de cadascú. Sovint m'heu sentit parlar d'amor i en la construcció del futur el més important és el camí que seguim conjuntament amb tots els nostres conciutadans", assegura Junqueras. 

audio-junqueras / periodico

"Un país per a tothom"

Notícies relacionades

"Volem un país per a tothom i només serà realment per a tothom si tots el poden sentir com a seu i contribueixen a construir-lo", afegeix el líder republicà. "Així, doncs, el nostre amor als altres és tan important com l'honestedat, el rigor i la vocació pel treball".

L'exvicepresident demana el vot per a ERC en les eleccions del 21 de desembre per aconseguir que els valors que defensa es plasmin, per exemple, "en llocs de treball més productius i dignes, en escoles cada vegada més inclusives i creatives i amb el suport de les famílies que, sens dubte, són la millor eina per construir un país millor".