CAMÍ DE LES URNES

Jordi Sànchez, "castigat" a la presó pel seu àudio per a un míting de Junts per Catalunya

Puigdemont qualifica d'"indecència" el canvi de mòdul del candidat i el registre de la seva cel·la

zentauroepp41327376 graf2228  barcelona  15 12 2017   el n mero dos de junts per171216225500

zentauroepp41327376 graf2228 barcelona 15 12 2017 el n mero dos de junts per171216225500 / Toni Albir

1
Es llegeix en minuts
Fidel Masreal

La cap de campanya de Junts per CatalunyaElsa Artadi, ha explicat aquest dissabte al míting de Tarragona, que el número dos de la llista sobiranista, Jordi Sànchez, empresonat a Soto del Real, ha sigut "castigat" amb un canvi de mòdul per haver fet una gravació d'àudio que es va utilitzar aquest divendres en el míting central de Barcelona (i també aquest dissabte). "Quan va començar el míting a Barcelona, els funcionaris van entrar a la seva cel·la, la van escorcollar, ho van registrar personalment i també les cel·les contigües, fins a dos quarts de dues de la matinada buscant un mòbil que no té perquè no fa coses il·legals", ha explicat Artadi.

El president cessat, Carles Puigdemont, ha iniciat la seva intervenció en el míting de JxCat a Tarragona mostrant la seva "profunda indignació" pel "càstig" a Sànchez. "És una indecència", ha afegit, i s'ha preguntat des de Brussel·les com és possible que entre els socis de la Unió Europea (UE) hi hagi "estats que es comporten de forma tan indigna com l'Estat espanyol".

Notícies relacionades

El cap de cartell de JxCat ha afegit, en relació amb els candidats Inés Arrimadas (C's), Xavier García Albiol (PPC) i Miquel Iceta (PSC): "Quan Jordi Sànchez entri com a diputat al Parlament no li podreu

aguantar la mirada, perquè per més favors que us hagi pagat l'Estat espanyol, la seva dignitat és infinitament superior".