CAMÍ DE LES URNES

Jordi Sànchez entra avui en campanya des de Soto del Real

Junts per Catalunya anuncia la intervenció de l'expresident de l'ANC, en presó preventiva, juntament amb la de Puigdemont al míting central

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El míting central de la campanya de Junts per Catalunya per al 21-D comptarà amb la intervenció de Jordi Sànchez, expresident de l'ANC i número dos de la llista, que està en presó preventiva a la presó de Soto del Real. L'acte també comptarà amb la presència de l'expresident Carles Puigdemont, a través de connexió en directe des de Brussel·les, com ja ha fet en nombrosos mítings.

Notícies relacionades

Així ho ha anunciat la candidatura i Sànchez mateix a les xarxes socials. "¡Demà divendres seré amb el president Puigdemont al pavelló d'esports de la Vall d'Hebron! No podran destrossar mai la llibertat ni la voluntat de fer realitat els nostres somnis", va apuntar aquest dijous al seu perfil de Twitter.

El que es desconeix és com serà aquesta intervenció, ja que el Tribunal Suprem li ha prohibit sortir de la presó per participar en actes electorals, així com els contactes amb mitjans de comunicació que no s'insereixin en el règim ordinari de la presó. La resolució sosté que la seva excarceració augmentaria el risc de mobilitzacions i tumults.