ENQUESTA

El procés provoca un augment de les relacions sexuals per "alliberar tensions"

Un 7% de catalans asseguren haver lligat en algun dels actes relacionats amb el procés independentista

zentauroepp40902384 barcelona 11 11 2017 manifestaci n independentista en el car171212141931

zentauroepp40902384 barcelona 11 11 2017 manifestaci n independentista en el car171212141931 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una curiosa enquesta publicada per la web platanomelon.com ha ofert una dada ben curiosa: el 25% dels catalans han augmentat les seves relacions sexuals per "alliberar" les tensions provocades pel procés independentista.

L'estudi, plantejat per dilucidar si el procés ha dividit realment la societat catalana, conclou que el conflicte polític ha afectat realment la població, però al mateix temps ha servit perquè una de cada quatre persones hagin incrementat la seva activitat sexual per contrarestar els nervis acumulats aquests últims mesos.

L'enquesta, impulsada per La Comunidad del Sofá, un col·lectiu en defensa de l'educació sexual i l'eliminació de tabús i prejudicis, també diu que al 83% dels catalans no els ha afectat la crisi política, però el 17% admet que el procés ha acabat influint en les seves relacions.

Lligant a les manifestacions

Notícies relacionades

Una altra dada curiosa que aporta aquest sondeig és que el 7% dels consultats asseguren haver lligat en alguns dels actes convocats a favor i en contra de la independència, que s'han multiplicat les últimes setmanes. Una dada que els impulsors de l'estudi qualifiquen com a "encoratjadora", ja que, malgrat la complexitat de la situació actual, demostra que els ciutadans "no perden les ganes d'aventura, de conèixer gent i de tenir bon sexe".

Com en la majoria d'enquestes polítiques, platanomelon.com també realitza un rànquing de líders polítics. El més sexi és Pedro Sánchez, seguit d'Albert Rivera, Carles Puigdemont, Oriol Junqueras i, en última posició, Mariano Rajoy. La classificació femenina l'encapçala Inés Arrimadas, i al darrere se situarien Marta Rovira, Anna Gabriel, Carme Forcadell i Soraya Sáenz de Santamaría.