Un professor de la UB li diu "ésser repugnant" a Iceta

Jordi Borrell, director de l'Institut de Nanociència i Nanotecnologia, escriu a Twitter comentaris homòfobs contra el líder del PSC abans d'esborrar el seu compte

jordiborrell

jordiborrell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Jordi Borrell, professor de la UB i director de l'Institut de Nanociència i Nanotecnologia d'aquesta universitat, ha escrit aquest diumenge a Twitter un seguit d'insults i comentaris homòfobs contra el candidat del PSC a les eleccions catalanes, Miquel Iceta, a qui ha titllat d'"impostor", "demagog" i "ésser repugnant". Després de quedar-se descansat contra el dirigent socialista i davant la polèmica generada, el docent ha decidit esborrar el seu compte a la xarxa social.

"Iceta és un impostor. Un ignorant i un demagog que viu del partit des de fa 30 anys. Té els esfínters dilatats i balla al so de C's i el PP. És un ésser repugnant", és un dels comentaris que Borrell ha publicat aquesta tarda, en resposta a altres usuaris de Twitter.

Notícies relacionades

No és la primera vegada que aquest professor desprèn homofòbia contra Iceta aprofitant les seves crítiques polítiques. El 16 de novembre li va dedicar, en resposta a un tuit del mateix Iceta, el següent comentari: "El 22-D esperem la teva dimissió. Has venut al PSC per 20 monedes. Catalunya pot prescindir d'un ésser malèvol com tu. Ni ets socialista ni ets catalanista. Ets un esguerro d'un partit d'impresentables donants d'esfínters. ¡Pallasso!".

A finals d'octubre, Borrell ja es pronunciava en idèntics termes contra Iceta: "El màxim respecte per a vostè, però que vagi al costat del PP i C's el deixa com un dilatat d'esfínters. Disfruti. Respecte absolut".