Entrevista

Gonzalez Pons creu que els exconsellers desmunten la seva "mentida" si basen les seves crítiques en el menjar de la presó

L'eurodiputat del PP també ha criticat que ERC vagi a Brussel·les a "fer-li el joc a Puigdemont"

pons

pons

1
Es llegeix en minuts

El portaveu del PP al Parlament Europeu, Esteban González Pons, ha afirmat que els exconsellers catalans estan "desmuntant" les seves pròpies "mentides" sobre presos polítics i maltractaments si la seva única queixa és que el menjar de la presó produïa "flatulències" i "no menjaven igual de bé que als restaurants del centre del Barcelona".

Així s'ha pronunciat Pons en una entrevista a La Sexta, després que l'exconseller de territori de la Generalitat Josep Rull hagi assegurat que el menjar de presó era "molt flatulent" i que les hamburgueses estaven "cremades".

L'eurodiputat del PP també ha criticat Esquerra Republicana per participar en la manifestació organitzada per l'ANC i Òmnium Cultural a Brussel·les, ja que la seva presència serveix per "fer-li el joc" a la candidatura de l'expresident Carles Puigdemont.

Notícies relacionades

Pons ha assegurat que als independentistes se'ls ha "inflat la boca" parlant de "presos polítics, de tortures i de maltractaments" i ha subratllats que ells mateixos estan "desmuntant" el seu discurs "si al final tot el que els passava" a la presó era que una hamburguesa estava "mal feta" i que el que menjaven els produïa "flatulències".

En qualsevol cas, González Pons ha assenyalat que estar a la presó "no deu ser fàcil". "I crec que a les persones que estan complint condemna ens hi hem de referir sempre amb el màxim respecte i jo ho faig. També dels funcionaris de presons", ha manifestat.