Iceta arrenca a ballar 'Despacito' a 'El Intermedio'

El candidat del PSC s'atreveix amb Luis Fonsi, Queen i Pharrell Williams malgrat que els seus assessors l'hi han prohibit

icetabailamejor

icetabailamejor

1
Es llegeix en minuts

at que els seus assessors els ho tenen prohibit, a Miquel Iceta li pot el ball. Per això, no ha sigut necessari que Thais Villas insistís massa perquè el candidat socialista es deixés anar a 'El Intermedio' amb els primers acords de 'Don't stop me now', la cançó de Queen amb què va sorprendre a tots en l'anterior campanya electoral. Durant l'entrevista, Iceta ha explicat que comença la campanya electoral "amb força" i "amb ganes", si bé ha reconegut que no cridarà com en anteriors mítings perquè la seva veu "és més 'cazallosa'". "No és aquella veu que em va distingir en tots els teatres de varietats", ha dit en broma. "A més, m'han dit que cridar és incompatible amb semblar presidencial".

La periodista ha aprofitat que el candidat del PSC esmentava els seus assessors per preguntar-li si se sentia el Billy Elliot del socialisme, i Iceta ha seguit amb el mateix to humorístic: "Jo vull ballar, llavors, es pot dir que sí".

"Em van dir has de portar corbata cada dia, no has de cridar, no has de ballar...", prossegueix Iceta que, resignat, admet: "Ho fan pel meu bé".

Notícies relacionades

Però poc efecte han tingut les paraules dels seus assessors, perquè a l'estona ja estava ballant amb Villa 'Don't stop me now' i després han prosseguit amb la cançó de l'estiu, 'Despacito', de Luis Fonsi (amb intent de 'twerk' inclòs), i amb 'Happy' de Pharrell Williams.

I la campanya no ha fet més que començar.