DISCURS ELECTORAL

Albiol qualifica Ciutadans d'"oportunistes"

El candidat del PPC considera que Catalunya no es pot posar "en mans d'aventurers", en al·lusió a Albert Rivera

zentauroepp41175337 pla obert del president del ppc  xavier garcia albiol  amb a171203133850

zentauroepp41175337 pla obert del president del ppc xavier garcia albiol amb a171203133850 / PPC

1
Es llegeix en minuts

El candidat del PPC a les eleccions del 21-D, Xavier García Albiol, ha declarat avui que el "preocupa sentir" el líder de CiutadansAlbert Rivera, i ha afirmat "que Catalunya no pot estar en aquests moments tan complicats en mans d'aventurers i oportunistes".

Així ho ha manifestat en un acte en què el PPC ha presentat el seu lema de campanyaEspanya és la solució, que acompanyarà una imatge seva en els cartells electorals.

"En moments tan seriosos com aquest, els constitucionalistes hem de tenir les idees clares", ha afirmat Albiol, que també ha demanat a Rivera que tingui "una miqueta de serietat".

S'ha expressat així sobre les últimes declaracions del president de Ciutadans sobre Podem, ja que avui ha dit en una entrevista que la formació morada "allà on veu l'oportunitat de liquidar el marc constitucional s'hi suma", mentre que la setmana passada va afirmar que considerava Podem "un partit que respecta les regles del joc".

"Idees clares"

Notícies relacionades

Ha remarcat la importància que el PPC tingui una "força decisiva" després del 21-D per "marcar criteris", ja que el seu partit té "les idees molt clares" i no "projectes dubtosos", perquè "més enllà de les circumstàncies, quan creiem que el camí que s'ha de seguir és el millor, avancem".

Ha advertit que "si els independentistes tornessin a tenir majoria tot el que hem patit seria poca cosa, pel que vindria en el futur".