Polèmica a Twitter

La Guàrdia Civil rectifica un tuit que es mofava dels Mossos

El cos ha demanat disculpes per insinuar la complaença de la policia catalana amb l'independentisme i ha anunciat "depurar responsabilitats"

guardia civil

guardia civil

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Civil ha demanat disculpes a través de Twitter per un missatge en què qüestionava la professionalitat dels Mossos d'Esquadra, en relació amb la notícia d'uns ninots penjats d'un pont que simulaven l'execució de votants de C's, PSC i PP. El missatge, ja esborrat de les xarxes socials, acompanyava la notícia amb la frase "doncs si són els mossos els que investiguen posem-nos còmodes...".

Notícies relacionades

El tuit ha sigut esborrat en pocs minuts, encara que hi ha hagut usuaris de la xarxa social Twitter que han fet captures de pantalla. El compte oficial de la Guàrdia Civil ha sortit al pas amb un altre tuit de disculpes, en què ha qualificat el comentari de "terrible error" i ha afirmat que, en conseqüència, "depuraran responsabilitats".

Els Mossos d'Esquadra, que han sigut els responsables de retirar els ninots i ja han anunciat l'obertura d'una investigació per aclarir els fets, han acceptat les disculpes a través d'un altre missatge al seu compte de Twitter.