JUGAVEN AMB ELLES AL PATI

Un grup de pares d'un col·legi de Lleida denuncien que uns policies "van regalar" pilotes de goma als seus fills

Els alumnes jugaven amb elles en el centre educatiu

abertran40369475 politica 1 octubre referendum autodeterminacion catalu a   u171127113147

abertran40369475 politica 1 octubre referendum autodeterminacion catalu a u171127113147

1
Es llegeix en minuts

Un grup de pares d'alumnes de primària del col·legi Lestonnac de Lleida han expressat la seva indignació després de tenir coneixement de la presència de pilotes de goma a l'interior del centre educatiu i que alguns alumnes "les hagin estat utilitzant per jugar en hores de pati dins de l'escola".

Notícies relacionades

En un comunicat, asseguren que aquestes pilotes van ser "regalades" per alguns dels mateixos policies de l'Estat que estan de guàrdia al carrer d'entrada a l'escola "a almenys un alumne de primària". Segons aquest grup de pares, alguna de les pilotes de goma va ser requisada pel personal docent i, posteriorment, els tutors van informar els alumnes que "no hi podien jugar perquè no eren les destinades per l'escola en les hores estipulades per a cada curs". Denuncien que aquestes pilotes "hagin sigut material de joc d'alguns dels seus fills a conseqüència de la negligència d'uns policies de servei que es dediquen a regalar tan alegrement aquestes pilotes de goma als alumnes". 

Lestonnac de Lleida es troba davant la comissària de la policia de l'Estat a la capital del Segrià, fet que ha generat nombroses queixes per part de pares davant la presència d'agents del cos a les portes del centre des de dos dies abans de l'1-O.