CAMÍ DE LES URNES

Albiol proposa "tancar TV-3 i tornar-la a obrir amb gent normal i plural"

El candidat del PPC aposta per "refer de dalt a baix" la "impresentable" programació de la cadena

zentauroepp41076357 graf792  san joan d esp   barcelona   25 11 2017   el presid171125134532

zentauroepp41076357 graf792 san joan d esp barcelona 25 11 2017 el presid171125134532 / Alejandro Garcia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El candidat del PPC a la presidència de la Generalitat, Xavier García Albiol, va afirmar divendres en un acte de precampanya electoral del 21-D que el seu partit proposarà "tancar TV-3 i tornar-la a obrir amb gent normal i que sigui plural". Albiol va titllar d'"impresentable" la programació de la televisió pública catalana, que funciona amb "diner públic", i va plantejar "refer-la de dalt a baix".

Segons recull el setmanari Tot Cerdanyola, el líder dels populars catalans va fer aquestes proclames durant una sopar, en format tertúlia, amb militants i simpatitzants, en què va repassar l'actualitat i va respondre a diverses preguntes del públic. A l'arribar a aquest acte va ser increpat per diverses persones, algunes amb estelades, com ell mateix ha explicat a través del seu compte de Twitter.

Notícies relacionades

"Ara resulta que soc un 'català de mentida'. Per més que cridin, insultin o amenacin, no ens faran callar. Ni a Cerdanyola ni enlloc", va tuitejar el president del PPC. "Si els catalans tinguéssim la mala sort de tornar a caure a les mans d'un Govern independentista, el que els espera als ciutadans són els insults, les amenaces i les coaccions que hem vist dels independentistes als que no pensen com ells", va afegir.

Albiol va sostenir en l'acte que el seu projecte "representa una Catalunya integrada i oberta a tothom més enllà de la seva ideologia", encara que això no impedeix que hi hagi "radicals i totalitaris que entenen que aquells que no pensen com ells hem de marxar de Catalunya".