Rivera creu que Sánchez "ha aclarit" que Arrimadas és l'única candidata antiprocés

El líder de C's considera que la negativa del PSOE a pactar amb el seu partit demostra que estan disposats a conformar un nou tripartit amb ERC

"A l'adversari no hay que despistar-le si aclareix que l'únic vot útil és el de C's", reflexiona

zentauroepp41053922 madrid 23 11 2017 pleno del congreso de los diputados  en la171123102748

zentauroepp41053922 madrid 23 11 2017 pleno del congreso de los diputados en la171123102748 / JUAN MANUEL PRATS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després que el líder del PSOE, Pedro Sánchez, sentenciés dijous que el PSC no pactarà amb els independentistes, però tampoc farà presidenta Inés Arrimadas, Ciutadans preveu aprofitar per reivindicar-se com l'única força capaç d'aturar el procés sobiranista.

Segons el seu raonament, Sánchez "ha aclarit" que l'únic vot “nítid” contrari als independentistes és el que vagi a parar a C’s, ja que els socialistes ja van formar un tripartit amb ERC i “ho tornaran a fer”. “Tothom assumeix que no són de fiar”, ha dit Albert Rivera en una entrevista a Antena 3.

Sobre aquest punt, Rivera ha subratllat que "si votar Iceta no garanteix una majoria que no sigui separatista", l'electorat del PSOE que no sigui separatista no votarà la seva llista, sinó la que lidera Arrimadas, i ha reiterat que "cada vot que vagi a Ciutadans anirà a aturar el procés".

Notícies relacionades

“A l'adversari no se l'ha de despistar, si aclareix que l'únic vot útil és per a C’s, els catalans en prendran nota”, ha dit.

No obstant, ha assenyalat que no li sembla “just” que el PSC incorpori gent d'Unió a les seves llistes i no vulgui arribar a un acord amb Ciutadans.