SUCCÉS A LA COMUNITAT DE MADRID

Diversos individus disparen a guàrdies civils des d'un cotxe a Pinto

Els agents no han resultat ferits i els autors dels trets han fugit

Fonts del Ministeri de l'Interior s'inclinen perquè es tracti de delinqüents comuns

zentauroepp36324238 gra530  virgen del camino  le n   17 11 2016   un coche de l171120230958

zentauroepp36324238 gra530 virgen del camino le n 17 11 2016 un coche de l171120230958 / J CASARES

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Uns individus a bord d'un vehicle han disparat aquest dilluns a la nit contra agents de la Guàrdia Civil, que han resultat il·lesos, a la localitat madrilenya de Pinto, segons han informat Europa Press fonts de l'Institut Armat. Els autors dels trets han fugit. Fonts del Ministeri de l'Interior s'inclinen, han assenyalat a EL PERIÓDICO, perquè els autors del tiroteig siguin delinqüents comuns.

Els efectius de la Benemèrita --una patrulla de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Lleó, segons Efe-- investigaven el robatori d'un camió, que anava carregat de vi, al qual seguien en un cotxe camuflat. Els desconeguts, que viatjaven a bord d'un Audi Q7, un vehicle llançadora també sostret presumptament, els haurien començat a disparar a l'advertir la presència dels agents. El conductor del camió ha pujat al cotxe i és aleshores quan han fugit.

Els fets han tingut lloc cap a les nou del vespre a l'altura del quilòmetre 2,400 de la radial R-4, dins del terme municipal de Pinto, situat al sud de la ciutat de Madrid.

Cotxe cremat

Notícies relacionades

L'Audi Q7 en què viatjaven ha sigut localitzat posteriorment a Arganda del Rey. Els seus ocupants li havien calat foc i després l'han abandonat a la M-313, segons fonts d'Emergències 112 de la Comunitat de Madrid, que han explicat que els bombers han sufocat les flames cap a les 21.52 hores.

La Guàrdia Civil ha muntat un dispositiu de recerca per intentar localitzar els protagonistes del tiroteig. El camió que vigilaven els efectius de la Benemèrita ha sigut recuperat.