connectats amb el lector

Seguiu l'actualitat de la política catalana a través del canal de Telegram d'EL PERIÓDICO

El diari ofereix un servei d'informació mitjançant l'aplicació de missatgeria

L'usuari rebrà en els seus dispositius mòbils una selecció de les notícies i les anàlisis més destacades

40953013 60

40953013 60 / RICARD FADRIQUE

1
Es llegeix en minuts

EL PERIÓDICO, fidel al seu compromís digital amb el lector, té en el seu canal de Telegram un dels ponts de comunicació amb els usuaris amb més èxit. Estrenat fa uns anys, el servei d'informació a través d'aquesta eina s'ha centrat en els últims mesos a divulgar l'actualitat i l'anàlisi que publica aquest diari sobre la política catalana, l'aplicació de l'article 155 de la Constitució i les seves conseqüències. D'aquesta manera, els lectors que segueixen aquest canal des dels seus dispositius mòbils reben una selecció de les notícies més rellevants al minut. 

¿Com seguir el canal d'EL PERIÓDICO?

Unir-se al canal de Telegram d'EL PERIÓDICO és molt senzill. Per a aquells que no tinguin aquest servei de missatgeria en els seus dispositius mòbils, en els següents enllaços es pot descarregar gratuïtament per a iPhone i iPads (itunes.apple.com/app/telegram-messenger/id686449807) i per a Android (play.google.com/store/apps/details?id=org.telegram.messenger). L'aplicació de missatgeria també té versió escriptori per a PC o Mac.  

Una vegada descarregada i registrat el seu usuari, heu d'entrar a l'aplicació i anar a la lupa que surt a la pantalla del Telegram. Allà heu d'introduir @elperiodico, buscar i seguir el canal per rebre la informació més rellevant de l'actualitat política catalana. 

Notícies relacionades

També podeu punxar aquí i us podreu subscriure al servei d'informació d'EL PERIÓDICO (telegram.me/elperiodico).

EL PERIÓDICO reforça ara aquest servei d'informació i connexió amb el lector per seguir al detall l'última hora política, fent especial èmfasi en la precampanya i, sobretot, la campanya electoral dels comicis del 21 de desembre. El lector que se subscrigui a aquest servei informatiu -totalment gratuït, igual que l'aplicació Telegram- rebrà al seu telèfon les notícies, les anàlisis i els articles més destacats, a més de les enquestes demoscòpiques que publicarà aquest diari de cara al 21-D.