Trapero nega que Puigdemont li hagi proposat anar com a número tres de la llista de Junts per Catalunya

Avui venç el termini per registrar les llistes del 21-D davant la Junta Electoral Central

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El deposat major dels Mossos d'Esquadra Josep Lluís Trapero ha negat aquest divendres que Carles Puigdemont li hagi proposat concórrer a les eleccions del 21-D com a número tres de la llista Junts per Catalunya. Segons ha explicat el mateix Trapero a Catalunya Ràdio, vol continuar al cos, on ara du a terme feines administratives a la comissaria de les Corts. "No cal ni que em truquin", ha afegit.

El Confidencial ha publicat avui que Puigdemont hauria ofert a Trapero un dels primers llocs a la candidatura que ell lidera amb l'argument que li convindria presentar-se a les eleccions per poder ser aforat i que la seva causa deixés de dependre de l'Audiència Nacional.

Trapero està en llibertat amb mesures cautelars i investigat per un suposat delicte de sedició per les protestes dels dies 20 i 21 de setembre contra el registre i les detencions a la Conselleria d'Economia.

Notícies relacionades

"En principi, el major Trapero no forma part d'aquesta llista", ha assegurat aquest divendres la coordinadora general del PDECat, Marta Pascal, en declaracions a 'Els matins' de TV-3.

Aquest divendres s'acaba el termini per registrar les llistes que concorreran als comicis catalans davant la Junta Electoral Central. El PDECat és un dels partits que encara no ha ha donat a conèixer la candidatura al complet. Ahir, el president de l'ANC, Jordi Sànchez, va acceptar concórrer com a número dos a la llista de Puigdemont.