Charlie Hebdo

Puigdemont, caricaturitzat com un gihadista a 'Charlie Hebdo'

La revista satírica francesa ironitza amb la radicalització de l'expresident des de la seva marxa a Bèlgica

charlie

charlie

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El setmanari satíric 'Charlie Hebdo' ha tornat a centrar el seu humor en el procés independentista català i, més concretament, en la figura de l'expresident Carles Puigdemont, a qui caricaturitza com un gihadista. Vestit amb una gel·laba amb els colors de l'estelada, amb un kufi -un gorro curt- amb els colors de la senyera i lluint una prominent barba, així el caricaturitza el dibuixant Schwartz sota el títol "Puigdemont es radicalitza a Bèlgica".

Notícies relacionades

La vinyeta de l'expresident passejant pel barri de Molenbeek, davant la mirada atònita dels seus veïns, ironitza sobre l'adopció de posicions extremistes de Puigdemont en un barri d'on va sortir la cèl·lula que va atemptar dues vegades a París el 2015. 

'Charlie Hebdo' ja li havia dedicat a l'octubre la portada de la seva revista, sota el títol 'Els catalans, més tontos que els corsos'. Hi apareixien tres personatges encaputxats i ubicats davant una taula, dos amb metralladores i un altre llançant un comunicat i dient: "Exigim un debat". L'editorial d'aquest número es titulava '¡Idiotesa o mort!'.