A TWITTER

De Gispert envia Arrimadas a "tornar a Cadis"

La líder de Ciutadans assenyala que l'expresidenta del Parlament "la vol fer fora de Catalunya" i que aquesta és una nova mostra de "nacionalisme excloent"

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'expresidenta del Parlament de Catalunya Núria de Gispert ha instat la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, a "tornar a Cadis", la província on va néixer, si no li sembla bé que continuï el procés independentista. Arrimadas, que va néixer a Jerez de la Frontera i se'n va anar a viure a Barcelona el 2008, ha afirmat prèviament que "Catalunya no es pot permetre quatre anys més de procés", cosa a què De Gispert ha contestat a Twitter: "Llavors, ¿per què no tornes a Cadis?".

A més d'haver presidit la Cambra catalana, la política d'Unió va ser consellera de Justícia, de Governació i d'Interior de la Generalitat. Poc després, ha lamentat aquestes paraules i ha assegurat que hauria d'haver "comptat fins a deu".

Notícies relacionades

Per la seva banda, Arrimadas ha assenyalat que l'expresidenta del Parlament "la vol fer fora de Catalunya" i que aquesta és una nova mostra de "nacionalisme excloent". "El 21-D tenim l'oportunitat de guanyar-los i governar d'una altra manera perquè a Catalunya no es torni a assenyalar ningú pel seu origen o idees", ha afegit.

El portaveu de la formació taronja al Parlament, Carlos Carrizosa, també ha criticat les paraules de De Gispert i ha recordat que la seva predecessora en el càrrec, Carme Forcadell, va dir que els de Ciutadans no formen part del "poble de Catalunya".