PARTITS

'Ara, el teu país': Pedro Sánchez llança el nou lema del PSOE per a aquests "moments tristos"

Els socialistes rompen una llança a favor de l'"Espanya unida en la diversitat"

El PSOE presenta el vídeo ’Ara, el teu país’. / PSOE

2
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agències

Ara, el teu país Ara, el teu paísés des d'avui el nou lema en què el PSOE pretén condensar la seva aposta per la unitat d'Espanya i la seva alternativa de govern davant del PP. Presentat avui a través d'un vídeo a les xarxes socials, els socialistes l'estrenaran demà coincidint amb la celebració del seu comitè federal, el primer des de la reelecció de Pedro Sánchez al capdavant del partit, a la localitat madrilenya d'Alcalá de Henares.

Concebut amb un missatge transversal amb especial incidència en els joves, el nou lema al·ludeix a un país "just", "obert" i "democràtic", segons el vídeo de llançament. En el vídeo el PSOE vincula els "moments tristos" que estan vivint els espanyols amb el president del Govern, Mariano Rajoy, i l'aplicació del 155 a Catalunya, i personalitza en l'expresident Puigdemont que "alguns" hagin "deixat de creure en el nostre futur en comú" i vulguin "trencar el país que construïm entre tots".

Davant d'aquestes dues opcions, el vídeo proclama que els socialistes no "es rendiran" i renoven la seva aposta pel diàleg per arribar a un "gran acord de convivència" -en referència a la reforma de la Constitució- en una "Espanya unida en la diversitat".

"Avui més que mai hem de prendre la iniciativa, volem començar a conversar i a escoltar per construir un gran acord de convivència i integrar tots i totes en un projecte de país", diu l'anunci, en què els socialistes impliquen un ampli espectre de la ciutadania: "Amb tu ho podem aconseguir. Ara, la teva gent. Ara, els teus somnis, Ara, el teu país", els diu.

Al seu compte de Twitter el líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha subratllat que els socialistes creuen en una "Espanya unida en la diversitat" i ha insistit en l'apel·lació a "construir un país entre tots i totes".

Això és el que diu el vídeo:

"Alguns han deixat de creure en el nostre futur en comú i volen trencar el país que construïm entre tots i totes.

No ens rendirem. Creiem en una Espanya unida en la diversitat i amb un cor europeista.

Avui més que mai hem de prendre la iniciativa.

Volem començar a conversar. I a escoltar. Per construir un gran acord de convivència i integrar tots i totes en un projecte de país just, obert i democràtic.

Amb tu ho podem aconseguir.

Ara, la teva gent.

Ara, els teus somnis.

Notícies relacionades

Ara, el teu país.

Ajuda'ns a compartir ara el vídeo #ahoratupais".