EL DESAFIAMENT INDEPENDENTISTA

El director general dels Mossos envia una carta de comiat als agents

Pere Soler és el primer càrrec destituït per l'aplicació del 155 que acata, per tant, la mesura

 

  / ACN / POL SOLÀ

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

El fins ara director general dels Mossos d'EsquadraPere Soler, ha enviat aquest mateix divendres una carta de comiat als agents, poc després que el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, anunciés les destitucions que comporta l'aplicació de l'article 155 de la Constitucióarticle 155Constitució. Soler és, doncs, el primer càrrec destituït que acata la mesura inclosa en el text aprovat al Senat.

Document

Carta de comiat de Pere Soler als agents dels Mossos.

Carta de comiat de Pere Soler als agents dels Mossos.

En la missiva, Soler lamenta que s'estigui sent "extraordinàriament injust" amb els Mossos i posant "en dubte" la seva professionalitat, per les acusacions de "falta de previsió", i es declara, a més, "molt orgullós" de la feina dels agents del cos català.

Notícies relacionades

També el major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, que podria ser destituït pròximament, ha fet arribar una carta als membres del cos, en el seu cas per demanar calma i transmetre'ls un "missatge de tranquil·litat". Els recorda que, tenint en compte les mobilitzacions que hi pot haver pròximament, la responsabilitat dels agents és "garantir la seguretat de tothom".