debat sobiranista

El PSC crida a participar en la manifestació contra la independència

És la primera vegada que el partit anima a anar a una concentració de Societat Civil Catalana

També defensa assistir a les que es faran aquest dissabte a favor del diàleg

jregue37568395 dilluns  06 mar  2017 14 10  maria belmez  pla mig del secre170627113039

jregue37568395 dilluns 06 mar 2017 14 10 maria belmez pla mig del secre170627113039

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El PSC crida a participar diumenge en la manifestació contra la independència. És la primera vegada que el partit anima a anar a una concentració de Societat Civil Catalana. També defensa assistir a les que es faran aquest dissabte a favor del diàleg davant de tots els ajuntaments.

"Participar-hi és ajudar per fer de pont i acostar els extrems", escriu el secretari d'Organització del PSC, Salvador Illa, en una carta dirigida a tota la militància. "Segur que alguns pretendran utilitzar la nostra presència per accentuar encara més la dinàmica d'enfrontament, però això no ens pot fer fer enrere. La vostra presència a les concentracions i manifestacions del cap de setmana és la prova inapel·lable de la fortalesa de les nostres conviccions polítiques. Que tothom ho tingui clar: no callaran la nostra veu".

Notícies relacionades

La manifestació de Societat Civil Catalana està convocada diumenge al migdia a la plaça d'Urquinaona. Com explica el president de l'entitat, Mariano Gomà, la mobilització convocada amb el lema 'Prou! Recuperem el seny' pretén que Catalunya digui "prou" al desafiament independentista i recuperi "de nou el sentit comú" i que els catalans "silenciats i silenciosos" surtin al carrer i "aixequin la seva potent veu".

Illa també ha animat la militància socialista a anar aquest dissabte vestits de blanc a les manifestacions davant dels ajuntaments. "Espanya és un país millor que els seus governants. ¿Parlem?", diu el manifest d'aquesta iniciativa ciutadana.